Νέο Μουσείο Ακρόπολης

Ένα εμβληματικό κτίριο που έχει σκοπό να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας αλλά και να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας στους καλεσμένους του, ήταν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση.

Προσπαθόντας παραμείνουμε συνεπείς στην φιλοσοφία του του Νεου Μουσείου ακολουθώντας το μινιμαλιστικό του μοτίβο, την καθαρότητα, και την απλότητα των γραμμών του και την ικανότητά του να επιτρέπει στους επισκέπτες να περιδιαβαίνουν με άνεση και ελευθερία, στραφήκαμε στον εταιρεία STUA.

Οι επιλογές μας αποδείχθηκαν εμπνευσμένες και τα σχόλια που αποκομίσαμε ήταν ενθουσιώδη. Τόσο οι καρέκλες Gas όσο και οι καναπέδες Sign, ταίριαξαν ιδανικά και αφομοιώθηκαν ευχάριστα με τον εξωτερικό και τον εσωτερικό χώρο. Τα τραπέζια Zero, σε πολλές παραλλαγές, σχέδια και υλικά, ξεχώρισαν για την αισθητική και την πρακτικότητά τους. Πρεσβεύοντας πάντα την άποψη ότι η διακόσμηση οφείλει να υπηρετεί τον άνθρωπο και να αναδεικνύει τα έργα του, συνεχίζουμε να υλοποιούμε project που δημιουργούν νέους ορίζοντες κομψότητας και καλαισθησίας.
Κλείσιμο
Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση για να βρείτε το προϊόν ή την κατηγορία που ψάχνετε