Η εταιρεία

«Το design δεν πρέπει να είναι μόνο ωραία σχέδια. Πρέπει να είναι και η έξυπνη απάντηση στην ανάγκη για πρακτικές και λειτουργικές λύσεις.» Με έμπνευση τα λόγια του Jesus Gasca ιδρυτή της Stua, η αdorno, χαράσσει μια πολυετή πορεία στον χώρο του επιλεγμένου σύγχρονου επίπλου και παρουσιάζει τα καλύτερα σχέδια μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών οίκων, διαμορφώνοντας χώρους υψηλής αισθητικής.
ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Η ιστορία

Με μια πολυετή πορεία που μεταφράζεται σε ανεκτίμητη πείρα στον χώρο του σύγχρονου επίπλου, σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και επιλέγουμε έπιπλα που προάγουν την ποιότητα ζωής. Η κομψότητα, η άνεση και η λειτουργικότητα συνδυάζονται με την κορυφαία τεχνογνωσία στη σύνθεση συλλογών που ενσωματώνονται μοναδικά σε κάθε χώρο.

Βοηθώντας τους πελάτες μας είτε είναι ιδιώτες , αρχιτέκτονες, κατασκευαστές ή interior designers να δημιουργήσουν το σπίτι που τους εκφράζει, το γραφείο που τους αντιπροσωπεύει, το εστιατόριο ή το ξενοδοχείο που αποπνέει άνεση και πρακτική πολυτέλεια. Οι ειδικοί συνεργάτες μας έχουν την εμπειρία να εντοπίσουν και να μελετήσουν τις ανάγκες κάθε χώρου και να προτείνουν contemporary design, έπιπλα και custom made λύσεις για Interior design υψηλής αισθητικής.

Η φιλοσοφία

Το πάθος για το design είναι αυτό που μας εμπνέει. Κάθε σημείο, κάθε χώρος στον οποίο εκτυλίσσεται η ζωή μας, είναι σημαντικός. Θέλουμε το σπίτι να είναι ένα καταφύγιο χαλάρωσης ∙ το γραφείο, μια φωλιά δημιουργικότητας ∙ το ξενοδοχείο, μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας. Γνωρίζουμε ότι το καλό design είναι εκείνο που μας συνδέει με έναν χώρο. Με αυτή τη φιλοσοφία δημιουργούμε έπιπλα που ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και τη σύγχρονη αισθητική τους, και συνεργαζόμαστε με οίκους που έχουν διακριθεί για την αφοσίωση τους στον κορυφαίο σχεδιασμό και την αγάπη τους για τη λεπτομέρεια.

Οι συνεργάτες μας

Στην adorno, φιλοξενούμε πρωτοπόρους στο μοντέρνο design Ευρωπαϊκούς οίκους επίπλων και τους σχεδιαστές τους, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την ισχυρή ταυτότητα, το καθαρό design, την εξαιρετική δεξιοτεχνία στην κατασκευή, την προσοχή στις λεπτομέρειες και μία κομψότητα που συμπλέει με τις αξίες και τη φιλοσοφία μας. Συνεργαζόμαστε ακόμα, με τους πιο εμπνευσμένους interior designers στην Ελλάδα για τη δημιουργία χώρων ιδιωτικών, είτε εργασιακών που αντανακλούν το πάθος μας για design και ανεπιτήδευτη άνεση.

Όλα τα έπιπλα του adorno καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση. Κάθε έπιπλο κατά την παράδοσή του συνοδεύεται από έγγραφη εγγύηση.
Όλα τα υφάσματα των επίπλων μας καθαρίζονται σύμφωνα με τις οδηγίες καθαρισμού που συνοδεύουν τα έπιπλα κατά την παράδοσή τους. Εξαρτάται από τον τύπο του υφάσματος εάν πλένεται ή εάν χρειάζεται στεγνό καθάρισμα.
Τα ξύλινα έπιπλα, επειδή έχουν δεχθεί ειδικές επεξεργασίες με αδιάβροχα βερνίκια ή λάκες, θα πρέπει να καθαρίζονται μόνο με τη χρήση ενός μαλακού και ελαφρά βρεγμένου υφάσματος. Τα όποια στιλβωτικά δίνουν προσωρινή γυαλάδα, αλλά μπορεί να δημιουργήσουν και προβλήματα.
Οι λακαριστές επιφάνειες είναι πολύ ανθεκτικές αφού είναι κατασκευασμένες από πολυεστερικά χρώματα, με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων, και ψημένες σε ειδικούς φούρνους. Ειδικά οι γυαλιστερές λάκες έχουν μεγαλύτερη επεξεργασία με επάλληλες στρώσεις χρώματος και υλικών.
Ο ύπνος εξαρτάται κυρίως από το στρώμα και τη βάση (ρέτε) που το στρώμα είναι τοποθετημένο. Όλα τα κρεβάτια μας χρησιμοποιούν ειδικές βάσεις (ρέτε), ανατομικά κατασκευασμένες ώστε να μπορεί ένα καλό στρώμα να ξεδιπλώσει όλα τα προτερήματά του. Όσον αφορά τα στρώματα το adorno προτείνει μόνον επώνυμα ευρωπαϊκά στρώματα σε μεγάλη ποικιλία, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Τα καλύμματα στους καναπέδες μπορούν να αντικατασταθούν πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έλθετε σε ένα από τα καταστήματά μας για να επιλέξετε το ίδιο ή ένα άλλο ύφασμα. Το adorno κατασκευάζει και τοποθετεί τα νέα καλύμματα στον χώρο σας, χωρίς να πρέπει να μεταφερθεί ο καναπές σας. Εξάλλου, μπορείτε να έχετε μια δεύτερη σειρά καλυμμάτων για χειμώνα – καλοκαίρι.
Κλείσιμο
Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση για να βρείτε το προϊόν ή την κατηγορία που ψάχνετε