Ξενοδοχείο Kivotos στη Σαντορίνη

Ένα εμβληματικό κτίριο που έχει σκοπό να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας αλλά και να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αρμονίας στους καλεσμένους του, ήταν σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση.
Προσπαθόντας παραμείνουμε συνεπείς στην φιλοσοφία του του Νεου Μουσείου ακολουθώντας το μινιμαλιστικό του μοτίβο, την καθαρότητα, και την απλότητα των γραμμών του και την ικανότητά του να επιτρέπει στους επισκέπτες να περιδιαβαίνουν με άνεση και ελευθερία, στραφήκαμε στον εταιρεία STUA.

Το ξενοδοχείο Kivotos είναι ένα εξαιρετικό δείγμα αρχιτεκτονικής. Δημιουργημένο, στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα το Ημεροβίγλι και το υψηλότερο σημείο της Καλντέρας, το Kivotos καταφέρνει να συνδυάσει την άνεση με την απλότητα και την καθαρότητα του κυκλαδικού τοπίου με την αγριάδα του ηφαιστειακού βράχου.

Για να ενισχύσουμε την αισθητική του χώρου στις σουίτες και να εξασφαλίσουμε με κάθε τρόπο την άνεση, σκεφτήκαμε αμέσως την εταιρία STUA. Απλές γραμμές, τέλειες καμπύλες, υψηλής ποιότητας υλικά και έξυπνος σχεδιασμός ήταν αυτά που χρειαζόμασταν.

Coffee Time

Τα coffee table Solapa ταίριαξαν αμέσως με το ύφος του ξενοδοχείου. Το ίδιο συνέβη και με τις καρέκλες LaClasica, που συνδυάζουν την σύγχρονη τεχνολογία με τον κλασικό σχεδιασμό, αγκαλιάζουν ιδανικά το ανθρώπινο σώμα και προσφέρονται για πολλούς, διαφορετικούς χώρους και project. Μοναδική υπήρξε και η συμβολή της πολυθρόνας Liber με το δανέζικο ύφος και τις γοητευτικές καμπύλες.

Το Kivotos ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η αρχιτεκτονική των Κυκλάδων δεν αποδίδεται μόνο με το λευκό αλλά και με το γκρι, το ξύλο και την ζεστασιά που προσφέρει.

Κλείσιμο
Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση για να βρείτε το προϊόν ή την κατηγορία που ψάχνετε