Νέα

To Νέο μας Site είναι Live!

Μετά από μήνες δουλειάς και αφοσίωσης, με μεγάλο ενθουσιασμό εγκαινιάζουμε το νέο μας site www.adorno.gr
Το νέο adorno.gr σχεδιάστηκε έχοντας εσάς στο μυαλό μας.
Στόχος μας να προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας ιδιώτες και επαγγελματίες, μια καλύτερη και πιο γρήγορη πρόσβαση στα προιόντα και τις υπηρεσίες μας και πλουσιότερο περιεχόμενο και πληροφορίες για τις συλλογές μας.

 

Ξενοδοχείο Kivotos στη Σαντορίνη

Τα ξενοδοχεία και οι χώροι φιλοξενίας επισκεπτών βρίσκονται ανάμεσα στα αγαπημένα μας project. Η σκέψη ότι θα δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να ονειρευτούν και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις, μας ενθουσιάζει πάντα.

 

Designer Flash Sale

Από τον Σεπτέμβρίο 2020 και για όλη την επόμενη σεζόν, η Adorno ξεκινάει την καμπάνια Designer Flash Sale, όπου θα μπορούν όλοι να αποκτήσουν contemporary designs και μοναδικά κομμάτια σε ελκυστικές τιμές. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τον μοντέρνο σχεδιασμό και την μοναδικότητα του σύγχρονου design σε κάθε σπίτι και κάθε επαγγελματικό χώρο.

Υποδεχτείτε τη Dorelan!

Η ιταλική εταιρεία, με τη μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στο χώρο του υπνοδωματίου βρίσκεται τώρα στο adorno.

H ανανέωση του υπνοδωματίου σας είναι πια εύκολη υπόθεση.

Με αποκλειστικές συλλογές από κρεβάτια, καναπέδες-κρεβάτια, σκελετό κρεβατιού, στρώματα, μαξιλάρια και κεφαλάρια, έχετε όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας.